Om Nythaar Extensions

Har prøvet alt – og har stadig kort hår

Kender du det når dit hår vokser til skuldrene, hvor det bliver til noget værre tyndt og tjavset pjat, og så bliver det bare ikke længere? Og intet man gør ændrer på det? 

Mit navn er Laura-Maria og jeg er indehaver af Nythaar Extensions. Jeg er født med sundt og lækkert hår, dog vokser dette ikke længere end til skuldrene, hvilket har været grunden til min store interesse indenfor hair extensions. Jeg har gået med forskellige hair extensions i rigtig mange år, og er efterhånden blevet rigtig glad for clip-on hair extensions da det kan påsættes om morgen, og ud lige når man ønsker det, vaske sit hår helt i bund og lade det få luft - hvilket er utrolig vigtigt for at sundt hår.

Efter flere måneders arbejde og sved blev Nythaar Extensions endelig blevet til virkelighed i 2019. Det har taget tid at finde det bedste, udvikle det endnu bedre og tilbyde noget Danmark endnu ikke har haft på markedet - nemlig Seamless Clip-On Hair Extensions. Seamless Clip-On extensions har et PU clip-on system, der er ultratynd og gør, at det kan ligge helt fladt ind til hovedbunden, så det ikke er til at se du har extensions i.

Vi tilbyder ægte hair extensions i den bedste kvalitet, nemlig 100% ægte Remy hår. Dette kan vi stå inde for fordi vi har besøgt flere leverandører af ægte hår i asien og vi kan fortælle at kvaliteten svinger utroligt meget. Derfor kan du som kunde føle dig 100% sikker når du handler hos nythaar.dk, da vi kan garantere det bedste og mest naturlige hår du har prøvet.

Vi har absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten og har derfor ikke valgt de billigste leverandører som ofte lover mere end de kan holde, har differencer i kvaliteten samt levere blandingsprodukter. 

Alt dette betyder selvfølgelig højere indkøbspriser, men dette har vi besluttet ikke skal gå ud over dig! Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig de bedste clip-on hair extensions i Danmark til en yderst skarp pris!

Virksomhedsoplysninger

Nythaar Extensions

Maglelund 17 2 tv

2660 Brøndby Strand

CVR nr. : 39 93 55 38

Email:    nythaar@nythaar.dk