Spring til hovedindhold

Om Nythaar Extensions

Har prøvet alt – og har stadig kort hår

Det handler ikke længere kun om længde og volumen.

Oplever du hårtab, har tyndt hår eller har svært ved at få dit hår til at gro af en af mange grunde, er du ikke alene.

Extensions er velegnede til kunder i alle aldre og til alle stilarter, lange som korte. Designet til alle hårtyper kan Nythaar Extensions hjælpe med at udfylde huller, tilføje tykkelse og skabe farve og highlights. Få uovertruffen selvtillid med det hår, du altid har ønsket dig.

Mit navn er Jackie, og jeg ejer Nythaar Extensions. Jeg har altid haft sundt og lækkert hår, men det vokser kun til skuldrene. Dette har drevet min store interesse for hair extensions. Efter mange års erfaring med forskellige typer extensions er jeg blevet særlig glad for clip-on extensions, da de er nemme at sætte i om morgenen og tage ud igen, så man kan vaske og pleje sit hår ordentligt.

Efter flere måneders hårdt arbejde blev Nythaar Extensions endelig en realitet i 2019. Vi har brugt tid på at finde og forbedre de bedste produkter og tilbyder nu noget unikt i Danmark - nemlig Seamless Clip-On Hair Extensions. Disse extensions har et ultratyndt PU clip-on system, der ligger helt fladt mod hovedbunden og gør dem usynlige.

Vi tilbyder ægte hair extensions af den bedste kvalitet, nemlig 100% ægte Remy hår. Vi har besøgt flere leverandører i Asien og set, hvordan kvaliteten kan variere. Derfor kan du som kunde være helt tryg, når du handler hos nythaar.dk, fordi vi garanterer det bedste og mest naturlige hår, du nogensinde har prøvet.

Vi har ikke gået på kompromis med kvaliteten og har valgt at samarbejde med de bedste leverandører, selvom det betyder højere indkøbspriser. Men dette skal ikke påvirke dig! Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde de bedste clip-on hair extensions i Danmark til en skarp pris.

 

Virksomhedsoplysninger

Nythaar Extensions

Maglelund 17 2 tv

2660 Brøndby Strand

CVR nr. : 39 93 55 38

Email:    nythaar@nythaar.dk