Skip to main content

Hvordan plejer jeg mine hair extensions?

Hvordan plejer jeg mine hair extensions?

Selvom vi har sørget for markedets absolut lækreste hår, kræver det pleje at holde  extensions smukt og velplejet.
Herunder har vi samlet information omkring pleje af dit hår.

For at holde dine hair extensions flotte og sunde, er det vigtigt at de får tilført rigeligt med fugt. Dette gøres ved, at bruge nogle gode pleje produkter, som kan tilføre håret den rigtig mængde fugt og pleje. Det er vigtigt både at benytte en god shampoo, balsam, hårkur og en varmebeskyttende serum, som beskytter dine hair extensions ved føntørring og glatning. 

Guide til vask af Clip-on extensions og Sleek Ponytail:

 1. Start med at rede håret igennem inden du går i gang med at vaske det.En almindelig børste kan bruges, men en bredtandet kam/krøllekam anbefales.
 2. Fyld en balje eller en vask med lunkent vand og tilfør lidt shampoo deri. Brug gerne en shampoo til tørt/skadet hår, uden silikone.
 3. Skum vandet op og tag en enkelt bane hår ad gangen.
 4. Hold fast i toppen af banen, hvor clipsene sidder, og dyp håret i vandet gentagne gange, indtil håret er blevet vasket igennem.
 5. Tag derefter de andre baner, en ad gangen, og gentag processen.
 6. Når du har vasket alle banerne, kan du med fordel give dem en gang hårkur og lade dem ligge i 5-10 minutter, for at give håret ekstra pleje.
 7. Efter du har skyllet håret fri for kur, tilfører du håret balsam, så skællagene lægger sig ned. Det gør håret blødt og langt nemmere for dig at rede ud.
 8. Skyl håret grundigt og læg det på et håndklæde, så det kan få lov at lufttørre. Sørg for at sprede håret ud på håndklædet. På den måde tørrer det hurtigere.
 9. Glat gerne dine extensions en gang imellem. Det gør, at hårets skællag lægger sig, og håret føles blødt og bliver mere medgørligt. Husk varmebeskyttelse inden du påfører håret varme.

Håret tåler ikke salt eller klorvand. Garantien frafalder hvis dette forefindes i håret ved test.

 1. Håret kan i princippet farves, men det er på eget ansvar. Garantien frafalder ved farvning.
 2. For at vi yder 1 måneds garanti på håret, skal der bruges korrekt pleje. 
 3. Der vil være længere holdbarhed på de mørke farver kontra de lyse.
 4. Jo længere extensions, jo mere pleje og vedligeholdelse.
 5. Brug hårkur ved hver hårvask. Lad den gerne sidde i længere tid end angivet på instruktionen. Hvis håret bliver meget tørt, så kan du fugte håret let inden sengetid, komme hårkuren i og lade hårkuren sidde i håret natten over. Dagen efter skylles dit hår grundigt. Brug olie i længderne.
 6. Vask håret, max 3 gange om ugen.
 7. Brug først shampoo, derefter kur og til sidst balsam. Forsejl håret med olie.
 8. Red ikke for meget i håret når det er vådt. Skællagene står åbne og det slider på håret. Brug istedet fingerne i starten. Red derefter med din børste nedefra og op. Håret filtrer mest når det er vådt.
 9. Brug ikke unødig varme på håret. 

Del altid håret op i de lag de er påsat. Dette gælder når du føner, reder eller glatter håret. 

Om natten

Sov aldrig med dine clip on extensions om natten! Det kan skade dine hair extensions, men især også dit eget hår.

 

Hvordan opbevarer jeg mine hair extensions, når jeg ikke bruger dem?

Når du ikke bruger dine hair extensions, så red dem igennem og læg dem til side. Så er de klar til brug næste gang. Du kan sætte en løs elastik om dem, så de ikke bliver uglede og filtrede. Sørg for at dine hair extensions er helt tørre, før du evt. lægger dem ned i en pose eller lukket beholder. Hvis de er våde, vil de rådne.

Continue reading

Continue reading